Problemen?​

Gedragsproblemen bij de hond ontstaan vaak omdat wij als mens de hond niet begrijpen.
De oplossing is inzicht verwerven in het gedrag van uw hond en naar hem luisteren, omgaan met wat er is.

Samen met u ga ik, in een gesprek, op zoek naar de oorzaak van het probleem en hoe het zich heeft kunnen ontwikkelen.

 

U krijgt inzicht over hoe u kunt omgaan met de hond zijn gevoelens en emoties. Hoe u leiding en steun kan bieden als hij het moeilijk krijgt. Concrete tips en handvaten worden samen besproken en doorgenomen, die het vertrouwen van de hond weer kunnen doen toenemen.

Gedragsproblemen kunnen zijn:
angst, agressie, vernielzucht, onzindelijkheid, hoge opwinding, hyperactiviteit, veel blaffen, verlatingsangst, niet luisteren, enz.

Mijn formule is:
gedragsconsult (duurtijd 2 uur): 110 euro 


Voor de meeste gedragsproblemen is het aangewezen het consult aan huis te doen, de verplaatsingskost is 50 cent per kilometer (niet van toepassing binnen de 5 km), van Opvelp tot bij u thuis, heen en terug.

Ik neem graag voldoende tijd om op al je vragen een antwoord te geven, het eerste bezoek duurt daarom gemiddeld twee uur, indien er meer tijd nodig is, bedraagt de meerprijs 1 euro per minuut .

Vanaf mei 2020 (en door corona crisis) is het ook mogelijk een online sessie te plannen. Heel veel vragen of inzichten kunnen we op deze manier overlopen, indien nodig aangevuld met filmpjes die u mij vooraf of nadien kan toesturen. Tarief: 50 euro/uur, inclusief update en vragen per mail achteraf.

Voor vragen en aanmeldingen: neem contact via 0476/97.47.70 of via onderstaand formulier

Marcel.jpg